ΖΩΗ ΒΕΗΚΩΝΤΗ

Ανανέωση τις γιορτές

Ανανεωση επιδερμιδας

Οι μέρες των Χριστουγέννων έφτασαν και οι γυναίκες θέλουμε το δέρμα μας λαμπερό, λείο και σφριγηλό, ώστε να απολαύσουμε με τον καλύτερο τρόπο το εορταστικό κλίμα των ημερών.
Τι θεραπεία μπορεί λοιπόν να κάνει ένας Δερματολόγος, (ανάλογα με την κάθε ηλικία), προκειμένου να γίνουμε λαμπερές τις ημέρες των γιορτών;

Ανανεώστε την επιδερμίδα σας

Ηλικίες 20 – 30 ετών

Ανανεωση επιδερμιδας

Σε αυτό το ηλικιακό φάσμα, αυτό που χρειάζεται είναι η ανάδειξη της φρεσκάδας που ήδη έχει το νεαρό δέρμα. Τι μπορώ να κάνω; 

1) ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙ Αφαιρεί όλα τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, ενεργοποιεί το δέρμα και αποκαθιστά τη σφριγηλότητά του. Επιπλέον λύνει και επιφανειακά προβλήματα δυσχρωμίων. Στο τέλος της θεραπείας το δέρμα είναι λείο και φωτεινό.Συνδυάζεται με όλες τις υπόλοιπες δερματολογικές εφαρμογές, ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και τις ανάγκες του.

2) ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ σε άτομα με έντονο σμήγμα και προβλήματα ακμής.

καθαρισμος προσωπου

Ηλικίες 30 – 40 ετών

Σε αυτήν τη δεκαετία, το πρόσωπο αρχίζει να χάνει μέρος της σφριγηλότητάς του. Οι πρώτες ρυτίδες στο μεσόφρυο και γύρω από τα μάτια έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Οι δυσχρωμίες επίσης σε ορισμένα άτομα είναι έκδηλες, δίνοντας στο δέρμα θαμπή και κουρασμένη όψη. Τι μπορώ να κάνω;

Ανανεωση επιδερμιδας

1) ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙ

2) ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΧΗΜΙΚΟΥ PEELING. Υπάρχουν διάφορα είδη χημικού peeling που σκοπό έχουν την αποκατάσταση της χρωματικής ομοιογένειας στο πρόσωπο, το λαιμό και το μπούστο σε περίπτωση δυσχρωμιών είτε λόγω παρατεταμένης έκθεσης στον ήλιο, είτε λόγω ορμονικών μεταβολών π.χ μετά από κύηση ή λήψη αντισυλληπτικών δισκίων. To χημικό peeling όμως έχει και αντιγηραντική δράση, καθώς με αυτό επιτυγχάνεται η μείωση των πιο βαθιών ρυτίδων και η εξάλειψη των λεπτότερων.

χημικο peeling

3) ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ PRP με ενεργοποιημένα αιμοπετάλια. Η θεραπεία γίνεται σε πρόσωπο, λαιμό και μπούστο, προσδίδει στο δέρμα εξαιρετική λάμψη και φρεσκάδα, ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιεί την επιδερμίδα για παραγωγή νέου κολλαγόνου.

4) BOTOX ΘΕΡΑΠΕΙΑ. Στις ρυτίδες που έχουν εμφανιστεί, προχωράμε σε εφαρμογή Botox, προκειμένου να χαλαρώσουμε τους μύες που βρίσκονται σε σύσπαση και προσδίδουν στο πρόσωπο θλιμμένη εμφάνιση. Η θεραπεία Botox είναι ενέσιμη και γίνεται στο μέτωπο, το μεσόφρυο, γύρω από τα μάτια (πόδι της χήνας), στο άνω χείλος καθώς και στο λαιμό. Το Αποτέλεσμα είναι η εξαφάνιση των ρυτίδων στις υπό θεραπεία περιοχές, ενώ προλαμβάνεται και η δημιουργία νέων.

 Ηλικίες 40 – 50 ετών

Στο ηλικιακό αυτό φάσμα παρατηρείται μερική αποδόμηση του κολλαγόνου και των ινών ελαστίνης που σε ορισμένες περιοχές του προσώπου είναι πιο έκδηλη. Αυτές είναι το σημείο ανάμεσα στα πλάγια της μύτης και το στόμα (ρινοπαρειακή αύλακα), τα ζυγωματικά καθώς και το περίγραμμα του προσώπου και οι marionette lines στα πλάγια του στόματος που δίνουν στο πρόσωπο κουρασμένη και θλιμμένη όψη. Τι μπορώ να κάνω;

1) ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΥΕΡΑΠΕΙΑ PRP με ενεργοποιημένα αιμοπετάλια. Με τη θεραπεία αυτή δίνουμε στο δέρμα την δυνατότητα να προετοιμαστεί προκειμένου να δεχθεί τις επόμενες θεραπείες.
2) ΘΕΡΑΠΕΙΑ BOTOX για εξάλειψη των ρυτίδων. Τα αποτελέσματά της είναι ορατά από τις πρώτες 2-3 ημέρες και μεγιστοποιούνται μετά από 10-15 ημέρες.

Ανανεωση επιδερμιδας

3) ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ. Αυτή αποσκοπεί στην αποκατάσταση του χαμένου όγκου στις περιοχές που απαιτείται. Η θεραπεία είναι ενέσιμη και γίνεται με έγχυση Υαλουρονικού οξέος στις ρινιπαρειακές πτυχές, στα ζυγωματικά ( μάγουλα της νεότητας), ή και στο περίγραμμα ( οβάλ ) του προσώπου, το λαιμό και το μπούστο ανάλογα με τις ανάγκες του ασθενούς. Το αποτέλεσμα είναι άμεσα εμφανές, όμως τελειοποιείται μετά από 10-15 ημέρες.

Ηλικίες άνω των 50 ετών

Στην περίοδο αυτή της ηλικίας, μερικές από τις ρυτίδες του προσώπου από δυναμικές  (δηλ. προκαλούμενες με τις εκφράσεις), έχουν γίνει μόνιμες. Εκτός όμως από τις ρυτίδες, η χαλάρωση του προσώπου έχει κάνει την εμφάνισή της με αποτέλεσμα το πρόσωπο να χάνει το ομαλό του περίγραμμα. Η χαλάρωση του δέρματος οφείλεται στην απώλεια του κολλαγόνου, στη Φωτογήρανση καθώς και στις ορμονικές διαταραχές λόγω της ηλικίας (εμμηνόπαυση). Τι μπορώ να κάνω;

1) ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΒΟΤΟΧ με σκοπό την εξάλειψη των ρυτίδων.

2) ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ για γέμισμα και αποκατάσταση του χαμένου όγκου καθώς και για βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου.

Ανανεωση επιδερμιδας

3) ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΝΗΜΑΤΩΝ PDO. Τα νήματα PDO τοποθετούνται από τον ειδικό γιατρό στα σημεία αυτά του προσώπου ή και του λαιμού που χρειάζονται στήριξη, δηλαδή στα σημεία που το δέρμα έχει χαλαρώσει. Αυτά μπορεί να είναι το περίγραμμα του προσώπου, οι ρινιπαρειακές αύλακες, το μέτωπο, ο λαιμός ή και τα βλέφαρα. Η τοποθέτηση γίνεται στο ιατρείο, είναι ανώδυνη ( γίνεται με προηγούμενη χρήση αναισθητικής κρέμας ) και διαρκεί 30 λεπτά – 1 ώρα. Μετά από τη θεραπεία ο ασθενής μπορεί να συνεχίσει τις κοινωνικές του δραστηριότητες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του https://all4skin.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του βάση του Νόμου 2121/1993 και τους κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

All4Skin © 2019 | Κατασκευή Ιστοσελιδων - Web Builders