ΖΩΗ ΒΕΗΚΩΝΤΗ

Δερματοαπόξεση με Διαμάντι – Θεραπεία Pristine

δερματοαποξεση με διαμαντι

Τι είναι η μικροδερματοαπόξεση με διαμάντι;

Η θεραπεία μικροδερμοαπόξεσης με διαμάντι είναι μία ασφαλής, μη επεμβατική μέθοδος ανάπλασης του δέρματος, που καθαρίζει σε βάθος και διεγείρει το δέρμα, χρησιμοποιώντας κεφαλές με μεγάλη πυκνότητα διαμαντιών κοπής LASER. Έτσι, μέσω της Μικροδερμοαπόξεσης με διαμάντι επιτυγχάνεται η απομάκρυνση των νεκρών δερματικών κυττάρων και η σταδιακή τους αντικατάσταση με νέα και υγιή κύτταρα, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να φαίνεται λεία και λαμπερή.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΜΙΚΡΟΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ ΜΕ ΤΟ PRISTINE ;

Το PRISTINE είναι το πιο εξελιγμένο σύστημα Μικροδερμοαπόξεσης για εφαρμογές στο πρόσωπο και το σώμα.
Με τη βοήθεια εξειδικευμένων κεφαλών από πραγματικό διαμάντι κοπής LASER, το PRISTINE αφαιρεί κατά στρώματα την επιφάνεια του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και βελτιώνει την επιφανειακή κυκλοφορία του αίματος, μέσω της ήπιας αναρρόφησης του δέρματος.

Το δέρμα σας θα φαίνεται φωτεινό, φρέσκο και λείο από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

ΤΙ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ PRISTINE;

Με τη χρήση διαφόρων και εξειδικευμένων κεφαλών από διαμάντι, το σύστημα μικροδερμοαπόξεσης PRISTINE καλύπτει ένα μεγάλο εύρος αισθητικών εφαρμογών, που περιλαμβάνει θεραπείες σε λεπτό και ευαίσθητο δέρμα, αλλά και σε περιοχές σκληρού, ταλαιπωρημένου δέρματος, ή περιοχές δύσκολα προσβάσιμες.

Έτσι με το σύστημα PRISTINE και την ποικιλία των κεφαλών του, μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε περιοχές που παραδοσιακά είναι δύσκολες, όπως η μύτη και τα πλάγια της μύτης, τα βλέφαρα, το πίσω μέρος των αυτιών, οι αγκώνες, ο λαιμός. Ταυτόχρονα με ειδική κεφαλή γίνεται ένα λεμφικό μασάζ της περιοχής γύρω από τα μάτια, για τη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας και κατ’ επέκταση  των μαύρων κύκλων και των σακούλων κάτω από τα μάτια.

Το PRISTINE θεραπεύει και βελτιώνει την εμφάνιση:

  • Λεπτών γραμμών και ρυτίδων
  • Ουλών ακμής ή τραυμάτων
  • Διευρυσμένων πόρων
  • Φαγεσώρων
  • Ηλιακών φακίδων
  • Ανομοιογενούς υφής του δέρματος

ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΔΥΝΗ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΟ PRISTINE ;

Η Μικροδερμοαπόξεση με διαμάντι είναι μία μη επεμβατική θεραπεία και ως εκ τούτου, ανώδυνη. Αυτό που αισθάνεται ο ασθενής είναι μία ήπια αναρρόφηση του δέρματος. Επιπλέον δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας, με αποχή από τις καθημερινές δραστηριότητες.

Το σύστημα PRISTINE είναι το ιδανικό σύστημα για τη Μικροδερμοαπόξεση. Με τη δύναμη των κεφαλών από αληθινό διαμάντι κοπής LASER, για θεραπείες σε πρόσωπο και σώμα, η απολέπιση και ο κατά στρώματα καθαρισμός της επιδερμίδας, αλλάζει επίπεδο.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του https://all4skin.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του βάση του Νόμου 2121/1993 και τους κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

All4Skin © 2023 | Κατασκευή Ιστοσελιδων - Web Builders