Skip to main content
ΖΩΗ ΒΕΗΚΩΝΤΗ

Dr. Zoi Veikonti

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ  & ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ

Η Dr. Ζωή Βεηκώντη είναι απόφοιτος του Λεοντείου Λυκείου Πατησίων και πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ειδικεύτηκε στη Δερματολογική Κλινική του 401 Γεν. Στρατιωτικού Νοσοκ. Αθηνών και ταυτόχρονα παρακολούθησε σε εξειδικευμένα τμήματα του Νοσοκομείου Α. Συγγρός. Παράλληλα εξειδικεύθηκε στην Αισθητική και Επεμβατική Δερματολογία. 

Μετεκπαιδεύτηκε στις θεραπείες αντιγήρανσης στα πλέον γνωστά και αναγνωρισμένα κέντρα στην Ευρώπη. Έχει λάβει όλες τις πιστοποιήσεις για την εφαρμογή των θεραπειών κοσμητικής δερματολογίας (υαλουρονικού, μεσοθεραπεία, fillers, peelings) και σήμερα είναι εκπαιδεύτρια μεγάλων εταιρειών σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Παράλληλα εξειδικεύτηκε στην Επεμβατική Δερματολογία λαμβάνοντας τις ακόλουθες πιστοποιήσεις:
 • Παθήσεις ονύχων, Όγκοι ονύχων , Είσφρηση και Κοκκιώματα στα νύχια των άνω και κάτω άκρων
 • Αντιμετώπιση ακμής εφηβικής και ενηλίκου μορφής
 • Χειρουργική αντιμετώπιση και αφαίρεση καλοήθων και μη εξεργασιών στα νύχια
 • Αντιμετώπιση των παθήσεων γύρω από την ιδιαίτερη περιοχή των ματιών
 • Χειρουργική αφαίρεση Κύστεων , Λιπωμάτων , Κοκκιωμάτων του δέρματος και του τριχωτού της κεφαλής.
 • Δερματοσκόπηση-Χαρτογράφηση των σπίλων του κορμού και των άκρων με βάση τις διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες.
 • Διάγνωση των ανωμαλιών των σπίλων του κορμού και των άκρων ( δυσπλαστικοί σπίλοι , μελάνωμα, ακανθοκυτταρικό και βασικοκυτταρικό καρκίνωμα του δέρματος και άλλες προκαρκινικές βλάβες του δέρματος του κορμού – του προσώπου και του τριχωτού της κεφαλής).
Ταυτόχρονα έλαβε πιστοποιήσεις μέσα από παρακολούθηση συνεδρίων που αφορούν στην εφαρμογή τεχνικών στον τομέα της Αισθητικής Δερματολογίας.
 • Εφαρμογή Υαλουρονικού Οξέος στην περιοχή των ματιών με τεχνική ατραυματικής κάνουλας.
 • Εφαρμογή Fillers σε πρόσωπο (εκ των οποίων χείλη, contouring, μύτη) και σώμα
 • Αντιμετώπιση τοπικού πάχους και κυτταρίτιδας με την τεχνική Intralipotherapie
 • Εφαρμογή νημάτων ανόρθωσης σε πρόσωπο και σώμα με σύγχρονες τεχνικές κάνουλας πολλαπλών σημείων.

Είναι μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής Εταιρείας και έχει λάβει μέρος σε πολυάριθμα επιστημονικά συνέδρια ως ομιλήτρια και σε ημερίδες πρακτικής άσκησης καινοτόμων εφαρμογών αντιγήρανσης. Σήμερα είναι επιστημονικά υπεύθυνη του Δερματολογικού κέντρου All For Skin.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ – ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΣΕ ΕΝΕΣΙΜΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΣΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ BOTOX-ΥΑΛΟΥΡΩΝΙΚΟΥ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΕ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΚΜΗΣ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΣΤΟ AMSTERDAM ΣΤΗΝ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΟΝΥΧΩΝ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΣΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΝΗΜΑΤΩΝ Aptos

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΣΤΟ AMSTERDAM ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΣΕ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗ ΔΕΡΜΑΤΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

 • αφροδισιολογος αθηνα

  Αλεξανδρος Μ.

  Πολύ καλή εξυπηρέτηση και συνέπεια. Πολύ ευγενική ιατρός και με ιδιαίτερο χειρισμό και γνώσεις.

 • αφροδισιολογος αθηνα

  Αννα Π.

  Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από τη γνώση που είχε στο αντικείμενο αλλά και από τη φιλική της στάση!

 • δερματολογος αθηνα

  Δήμητρα Ρ.

  Η επίσκεψη αφορούσε το γιο μου. Η γιατρός ηταν φοβερά υπομονετική, ήξερε πώς να χειριστεί το πρόβλημα και μας έδωσε λύση. Ο γιος μου είναι καλά. Την ευχαριστώ πολύ.

 • δερματολογος αθηνα

  Ευθυμια Ε.

  Η γιατρός εμπνέει εμπιστοσύνη, φαίνεται ότι ξέρει πολύ καλά το αντικείμενό της, είναι προσεκτική και αποτελεσματική στην εξέταση και αναλυτική στην εξήγηση στον ασθενή. Παράλληλα όμως είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος.

 • ΑΓΓΕΛΙΚΗ. Ζ

  Εξαιρετικές υπηρεσίες προσώπου με εξειδικευμένα μηχανήματα, προϊόντα και τεχνογνωσία. Πλήρη καταρτισμένο προσωπικό με διάθεση να εξυπηρετήσει!

 • ΒΑΣΙΛΗΣ.Π

  Ένας πολύ όμορφος χώρος και ζεστός. Η γιατρός είναι καταπληκτική και τα κορίτσια είναι πολύ καλά καταρτισμένα στην δουλειά τους και σε κάνουν να νιώθεις αμέσως άνεση και ασφάλεια!!!

 • MARVI. S

  Οτι και να πω γι’αυτη την σπουδαια γιατρο θα ειναι λιγο!!Σε κερδιζει απ’την πρωτη στιγμη!!Εχει πολυ θετικη ενεργεια…Ειναι προσιτη,χαμογελαστη και με πολλες γνωσεις!!Σ’ακουει με υπομονη και βρισκει λυση σε καθε προβλημα που σ’απασχολει ειτε δερματικο ειτε αισθητικο!!Οτι κι αν εχω κανει στην κυρια Βεηκοντη εχει απολυτη επιτυχια!!Τα κοριτσια που δουλευουν μαζι της ειναι μια και μια!!Κυρια Ζωη σας ευχαριστω για ολα!!!Σας εμπιστευομαι με κλειστα ματια!!!

 • ΓΙΟΥΛΗ.Δ

  Τα 5 αστέρια δεν επαρκούν για να βαθμολογήσω την άριστη επιστήμονα, μα πάνω από όλα άνθρωπο κα Ζωή Βεηκωντη. Την επισκέφτηκα με την 6 μηνών κόρη μου έχοντας και οι δύο εκτεταμένα εξανθηματα από σταφυλοκοκκο. Μου έκανε θετικη εντύπωση, εκτός από τις ιατρικές της γνώσεις και την υψηλού επιπέδου κατάρτιση της, το ενδιαφέρον, η φροντίδα, ο σεβασμός και ο χρονος που αφιέρωσε, ιδιαίτερα στο παιδί. Μέχρι να αναρρωσουμε πλήρως είχα καθημερινή επικοινωνία μαζί της. Είναι άξια αναφοράς η αμεσότητα με την οποία απαντούσε στις κλήσεις ή τα μηνύματα μου, καθώς και οι αναλυτικές οδηγίες που μας έδινε. Όταν μετά από μερικές ημέρες νόσησε και ο 6 μηνών γιος μου χάρη στη γρήγορη διάγνωση της κ εναρξη της θεραπείας, είχε πιο ήπια συμπτώματα. Κυρία Βεηκωντη συγχαρητήρια, χρειαζόμαστε περισσότερους γιατρούς σαν εσάς!

 • ΔΑΝΑΗ.Η

  Επισκέφτηκα για πρώτη φορά το ιατρείο της Βεηκωντη Ζωής, προκειμένου να κάνω καθαρισμό προσώπου. Ταλαιπωρούμαι χρόνια από ακμή και συνεχώς ψάχνω τρόπους και θεραπείες για να την αποφύγω. Πέρα από το ότι ήταν η πρώτη γιατρός που ασχολήθηκε διεξοδικά με το πρόσωπο μου, είναι η πρώτη φορά που μου ζητήθηκε ιστορικό και μου έκανε λεπτομερείς ερωτήσεις. Έμεινα απολύτως ευχαριστημενη, καθώς ήταν και μια ευχάριστη και ευγενική παρουσία που σίγουρα θα την ξαναεπισκεφτώ.

 • ΝΙΚΟΣ.Γ

  Η γιατρός σου εμπνέει εμπιστοσύνη αμέσως και είναι πολύ ευγενική.Ακολουθώ μαζί της θεραπεία για ακμή και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

 • ΣΕΒΗ.Π

  Εξαιρετική γιατρός και άνθρωπος!!! Ευγενέστατη και αντιμετωπίζει την κάθε περίπτωση με πραγματικό ενδιαφέρον και προσοχή. Σε κάνει να νιώθεις εμπιστοσύνη και ασφάλεια και όχι άδικα, αφού πάντα είναι αποτελεσματική!

 • ΑΓΓΕΛΟΣ.Σ

  Από τις καλύτερες δερματολόγους με υπομονή εξειδίκευση αλλά και τεχνολογία

 • JOHN .G

  Εξαιρετική γιατρός!! όπως και το προσωπικό πάντα ευγενέστατο! Την συστήνω ανεπιφύλακτα