ΖΩΗ ΒΕΗΚΩΝΤΗ

Αποτριχωση προσωπου

αποτριχωση προσωπου

Αποτρίχωση προσώπου με laser

Η αποτρίχωση προσώπου με laser έχει γίνει αρκετά δημοφιλής λόγω της ταχύτητας με την οποία επιτυγχάνονται τα αποτελεσματα της. Τα οφέλη ποικίλα  καθώς μπορεί να εφαρμοστεί σε ολο το πρόσωπο η ακόμα και επιλεκτικά στις ορμονοεξαρτώμενες περιοχές τριχοφυΐας.

Το κυριότερο πλεονέκτημα της αποτρίχωσης με laser ειναι η οριστική απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

Το Laser Alexandrite που χρησιμοποιείται στο κεντρο μας εκπέμπει ακίνδυνο μονοχρωματικό φως ( μήκους κύματος 755nm) το οποίο απορροφάται επιλεκτικά και αποκλειστικά από τη μελανίνη των τριχών.

H μελανίνη της τρίχας απορροφά επιλεκτικά την θερμότητα της ακτίνας (του laser) με αποτέλεσμα η ενέργεια να μεταφέρεται μέχρι τον θύλακα της τριχας. 

Με τις επαναλαμβανόμενες  συνεδρίες επιτυγχάνεται η σταδιακή αποδυνάμωση των θυλάκων που επιλέγουμε με την στόχευση. Τα αποτελέσματα  ειναι οριστικά καθώς η καταστροφή  των θυλάκων της τρίχας δεν επιτρέπει την επανεμφάνιση τους.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του https://all4skin.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του βάση του Νόμου 2121/1993 και τους κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

All4Skin © 2023 | Κατασκευή Ιστοσελιδων - Web Builders