ΖΩΗ ΒΕΗΚΩΝΤΗ

Το Ιατρείο

Σε ενα υπερσύγχρονο και πολυτελή χώρο με μοντέρνα αισθητική η εξειδικευμένη ιατρική ομάδα του all for skin καλύπτει ολο το φάσμα της Κλινικής & Κοσμητικής Δερματολογίας.

Δείτε το ιατρείο μας

Το ιατρείο διαθέτει τα πλέον σύγχρονα μέσα για θεραπείες κλινικής δερματολογίας και αισθητικής δερματολογίας. Η άριστα καταρτισμένη ιατρική ομάδα του ιατρείου μας, με πολυετή εμπειρία, καλύψει όλες τις δερματολογικές ανάγκες σας, με απόλυτη ασφάλεια. Οι χώροι του ιατρείου είναι σύγχρονα διαμορφωμένοι προσφέροντας άνεση και αισθητική.

Παρέχουμε όλες τις θεραπείες κλινικής δερματολογίας, όπως αντιμετώπιση της εφηβικής και ενήλικης ακμής, τριχόπτωση, θεραπεία μυκητιάσεων, αντιμετώπιση της ψωρίασης, δερματοχειρουργική και χαρτογράφηση σπίλων.

Αντίστοιχα, στην αισθητική δερματολογία παρέχουν τις πλέον εξελιγμένες μεθόδους θεραπειών προσώπου και σώματος, από θεραπείες laser, μόνιμη αποτρίχωση και συνδυασμούς μεθόδων αντιγήρανσης.

Στις αισθητικές θεραπείες περιλαμβάνονται, η δερμοαπόξεση με διαμάντι, οι θεραπείες με υαλουρονικό οξύ, το fractional laser, τα νήματα, η αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων, η λιποδιάλυση, η αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, ουλών και ραγάδων και δυσχρωμιών και πανάδων.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του https://all4skin.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του βάση του Νόμου 2121/1993 και τους κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

All4Skin © 2023 | Κατασκευή Ιστοσελιδων - Web Builders