Skip to main content
ΖΩΗ ΒΕΗΚΩΝΤΗ

HYDRAFACIAL

Η τελευταια ταση στον καθαρισμο

Το Hydrafacial είναι ο πιο εξελιγμένος και αποτελεσματικός τρόπος για τον βαθύ καθαρισμό του δέρματος τόσο του προσώπου, όσο και του σώματος( ράχη-στέρνο)

ΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ HYDRAFACIAL ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣ

    Αρχικά γίνεται καθαρισμός του δέρματος για απομάκρυνση προϊόντων περιποίησης μακιγιάζ κτλ.

Ακολουθεί η θεραπεία που περιλαμβάνει 4 ή 6 στάδια ανάλογα με τις ανάγκες σας:

 • Δερμοαπόξεση ή διάνοιξη των πόρων
 • Απολέπιση – χημικό πήλινγκ
 • Εξαγωγή του σμήγματος
 • Ενυδάτωση
 • Λεμφικό μασάζ
 • Φωτοθεραπεία

87 χώρες και αμέτρητες επιλογές προς την αποτοξίνωση  και την επίτευξη του υγιούς δέρματος!

                       ΤΗΕ BEST SKIN OF YOUR LIFE

Ανεξάρτητα από την ηλικία, τον τύπο του δέρματος ή το πρόβλημά σου, το Hydrafacial είναι εδώ για εσένα!

   Είναι μία επαγγελματική, προηγμένη και χαλαρωτική  θεραπεία που βελτιώνει την υγεία του δέρματος σε 4 ή 6 μοναδικά στάδια. Συνδυάζει τεχνικές μασάζ, περιποιητικών peelings, τεχνικές Voltrex και LED φωτοδυναμικής θεραπείας, που συνολικά αφήνουν το δέρμα μαλακό και καθαρό που λάμπει υγεία!

     Είναι μία υψηλής αποτελεσματικότητας μη επεμβατική θεραπεία που αποτοξινώνει, αναζωογονεί και προστατεύει το δέρμα σας. Τα αποτελέσματά του είναι:

 • άμεσα ορατά
 • μεγάλης διάρκειας 
 • χωρίς χρόνο αποθεραπείας
 • χωρίς ερεθισμό του δέρματος.

   Προτείνεται γιατί ενώ αφαιρεί τους ρύπους από το δέρμα, ταυτόχρονα αναπληρώνει με συστατικά που του δίνουν τροφή(επαναπλήρωση τροφικών συστατικών). Μεταφέρει ενυδατικούς ορούς μέσα στο δέρμα, ενώ βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και απομακρύνει τις τοξίνες

   Οι θεραπείες είναι εξατομικευμένες για κάθε τύπο δέρματος και για τη λάμψη της δικής σου επιδερμίδας:

 • BLUE  tip:      απολέπιση για κανονικά δέρματα
 • ORANGE tip: δυναμική απολέπιση για το τραχύ και σκληρό δέρμα
 • TEAL tip:        χημικό peeling και εξαγωγή σμήματος
 • CLEAR tip:     διάχυση ουσιών – ενυδάτωση και προστασία – αντιοξείδωση

BEFORE AND AFTER HYDRAFACIAL

Α. ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ – ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΠΟΡΩΝ

     Στο στάδιο αυτό κεφαλή αποστειρωμένη μίας χρήσης με ελικοειδή σχηματισμό περνάει με τη βοήθεια vacuum αναρρόφησης όλο το δέρμα . Ανοδικές κινήσεις βοηθούν στη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας, ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνεται η διάνοιξη των πόρων και η αφαίρεση των ρύπων από το δέρμα. Σημαντικός είναι ο ρόλος των υγρών ορών που ξεπλένουν τους πόρους, αφήνοντας το δέρμα καθαρό.Σε αυτό το στάδιο η αίσθηση είναι αυτή ενός χαλαρωτικού μασάζ

Β. ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ – ΧΗΜΙΚΟ ΠΗΛΙΝΓΚ

     Στο στάδιο αυτό χρησιμοποιούνται ειδικά πήλιγκς που σκοπό έχουν την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων. Η απολέπιση γίνεται σε όλο το δέρμα , όμως επιμένουμε στα σημεία εκείνα που δείχνουν να έχουν μεγαλύτερη ανάγκη ( φαγέσωρες, υπερμελαγχρώσεις, φλεγμονές.)

Γ. ΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΜΗΓΜΑΤΟΣ

     Σε αυτό το στάδιο γίνεται η εξαγωγή του σμήγματος με την τεχνολογία Voltrex. Δηλαδή, ειδική ελικοειδής κεφαλή αναρροφά το σμήγμα από τους πόρους , που έχουν ήδη προετοιμαστεί κατάλληλα στα 2 προηγούμενα στάδια. Είναι μία επαγγελματική, προηγμένη και χαλαρωτική μέθοδος , που χρησιμοποιεί ειδικά σχεδιασμένους ορούς, που με πίεση διοχετεύονται στο δέρμα και αναρροφώνται μαζί με το σμήγμα μέσω vacuum.

Στο τέλος αυτού του σταδίου η επιδερμίδα είναι καθαρή και υγιής.

Δ. ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

    Στο στάδιο αυτό γίνεται η διάχυση των ενυδατικών ουσιών στο δέρμα. Σκοπός είναι η αναζωογόνηση και η προστασία του. Ενυδατικοί οροί μεταφέρονται μέσα στο δέρμα , βελτιώνοντας την κυκλοφορία και τη συνολική υφή του.

Ε. ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

     Η Φωτοθεραπεία εκμεταλλεύεται τα ευεργετικά οφέλη του φωτός για να θρέφει και να αναζωογονεί τα κύτταρα του δέρματος. Αποτελεί μία ευχάριστη anti-aging θεραπεία , με σημαντικά οφέλη στο ακνεικό δέρμα ,μιας και καταπολεμά το βακτήριο της ακμής , αφήνοντας το δέρμα λείο, καθαρό και υγιές.

     Ηρεμεί το δέρμα σε χρόνο μηδέν και βοηθάει στην καλύτερη διείσδυση των ουσιών και των ορών που έχουμε τοποθετήσει στο δέρμα μας.

    Στο ιατρείο μας όλη η θεραπεία με το Hydrafacial διαρκεί 1-1.5 ώρα και πάντοτε συνοδεύεται από διάνοιξη των φαγεσώρων και των πόρων και με το χέρι , ώστε να έχετε πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι το υγιές δέρμα!

BEFORE AND AFTER HYDRAFACIAL