Skip to main content
ΖΩΗ ΒΕΗΚΩΝΤΗ


ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙ – ΘΕΡΑΠΕΙΑ Pristine

δερματοαποξεση με διαμαντι

Τι είναι η μικροδερματοαπόξεση με διαμάντι;

Η θεραπεία μικροδερμοαπόξεσης με διαμάντι είναι μία ασφαλής, μη επεμβατική μέθοδος και καθαρισμού και ανάπλασης του δέρματος. Καθαρίζει σε βάθος και διεγείρει το δέρμα, χρησιμοποιώντας κεφαλές με μεγάλη πυκνότητα διαμαντιών κοπής LASER. Έτσι, μέσω της Μικροδερμοαπόξεσης με διαμάντι επιτυγχάνεται η απομάκρυνση των νεκρών δερματικών κυττάρων και η σταδιακή τους αντικατάσταση με νέα και υγιή κύτταρα, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να φαίνεται λεία και λαμπερή.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΜΙΚΡΟΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ ΜΕ ΤΟ PRISTINE ;

Το PRISTINE είναι το πιο εξελιγμένο σύστημα Μικροδερμοαπόξεσης για εφαρμογές στο πρόσωπο και το σώμα.
Με τη βοήθεια εξειδικευμένων κεφαλών από πραγματικό διαμάντι κοπής LASER, το PRISTINE αφαιρεί κατά στρώματα την επιφάνεια του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και βελτιώνει την επιφανειακή κυκλοφορία του αίματος, μέσω της ήπιας αναρρόφησης του δέρματος.

Το δέρμα σας θα φαίνεται φωτεινό, φρέσκο και λείο από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

ΤΙ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ PRISTINE;

Με τη χρήση διαφόρων και εξειδικευμένων κεφαλών από διαμάντι, το σύστημα μικροδερμοαπόξεσης PRISTINE καλύπτει ένα μεγάλο εύρος αισθητικών εφαρμογών, που περιλαμβάνει θεραπείες σε λεπτό και ευαίσθητο δέρμα, αλλά και σε περιοχές σκληρού, ταλαιπωρημένου δέρματος, ή περιοχές δύσκολα προσβάσιμες.

Έτσι με το σύστημα PRISTINE και την ποικιλία των κεφαλών του, μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε περιοχές που παραδοσιακά είναι δύσκολες, όπως η μύτη και τα πλάγια της μύτης, τα βλέφαρα, το πίσω μέρος των αυτιών, οι αγκώνες, ο λαιμός. Ταυτόχρονα με ειδική κεφαλή γίνεται ένα λεμφικό μασάζ της περιοχής γύρω από τα μάτια, για τη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας και κατ’ επέκταση  των μαύρων κύκλων και των σακούλων κάτω από τα μάτια.

Το PRISTINE θεραπεύει και βελτιώνει την εμφάνιση:

  • Λεπτών γραμμών και ρυτίδων
  • Ουλών ακμής ή τραυμάτων
  • Διευρυσμένων πόρων
  • Φαγεσώρων
  • Ηλιακών φακίδων
  • Ανομοιογενούς υφής του δέρματος

Στο ιατρείο μας η διαδικασία της δερμοαπόξεσης συνδυάζεται πάντοτε με διάνοιξη φαγεσώρων και εξαγωγή του σμήγματος , ώστε να έχετε ένα πραγματικά τέλειο αποτέλεσμα!

ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ;

Η Δερμοαπόξεση με διαμάντι μπορεί να πραγματοποιείται όσο συχνά επιθυμούμε ώστε το δέρμα μας να είναι υγιές. 

Παρόλα αυτά η συχνότητα εξατομικεύεται ανάλογα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις που μπορεί να έχει κάθε δέρμα. Για παράδειγμα  ένα δέρμα με έντονη λιπαρότητα και σμήγμα καλό είναι να κάνει δερμοαπόξεση με διαμάντι κάθε 3 μήνες περίπου

Σημαντικό είναι να τονίσουμε ότι τα δέρματα που υποφέρουν από κυστική και φλεγμονώδη ακμή ωφελούνται από τη δερμοαπόξεση με διαμάντι και τον καθαρισμό που βοηθούν στην υποχώρηση των συμπτωμάτων σε λίγες μόλις μέρες!

ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΔΥΝΗ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΟ PRISTINE ;

Η Μικροδερμοαπόξεση με διαμάντι είναι μία μη επεμβατική θεραπεία και ως εκ τούτου, ανώδυνη. Αυτό που αισθάνεται ο ασθενής είναι μία ήπια αναρρόφηση του δέρματος. Επιπλέον δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας, με αποχή από τις καθημερινές δραστηριότητες.

Το σύστημα PRISTINE είναι το ιδανικό σύστημα για τη Μικροδερμοαπόξεση. Με τη δύναμη των κεφαλών από αληθινό διαμάντι κοπής LASER, για θεραπείες σε πρόσωπο και σώμα, η απολέπιση και ο κατά στρώματα καθαρισμός της επιδερμίδας, αλλάζει επίπεδο.

ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙ
ΟΦΕΛΗ

ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ: Τα διαμάντια χρησιμοποιούνται ως απολεπιστικά εργαλεία. Συγκριτικά με κάθε άλλη μέθοδο, η δερμοαπόξεση με διαμάντι μπορεί να προσφέρει την καλύτερη δυνατή απολέπιση.

Αντιγηραντική δράση: Η δερμοαπόξεση βοηθά να αποβληθούν οι τοξίνες, βοηθώντας στην καλύτερη οξυγόνωση του δέρματος. Επιπλέον προωθεί την κυτταρική αναγέννηση, επιβραδύνοντας τη διαδικασία γήρανσης της επιδερμίδας.

ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ: Η δερμοαπόξεση με διαμάντι μπορεί να βοηθήσει ενεργά ένα ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα. Μπορεί επίσης να βοηθήσει η επιδερμίδα να είναι και να φαίνεται πιο λεία. Αυτή η θεραπεια εξαλείφει τα μαύρα στίγματα και κάθε άλλο σημάδι στο δέρμα.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ: Η δερμοαπόξεση με διαμάντι είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος . Χρησιμοποιείται δηλαδή σαν μέθοδος καθαρισμού ακόμα και σε δέρματα με ακμή φαγεσωρική – φλεγμονώδη – ή βαριά κυστική. Ο λόγος είναι ότι χάρη στις ειδικές κεφαλές με διαμάντι laser κοπής επιτυγχάνεται η μηχανική απολέπιση και διάνοιξη πόρων ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις . Έτσι η δερμοαπόξεση με διαμάντι αποτελεί τη μέθοδο που χρησιμοποιούμε συνήθως στις αγωγές κατά της ακμής .

ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ: Φυσικά υπάρχει μία ανεπιτήδευτη πολυτέλεια όταν επιλέγετε αυτή τη θεραπεία. Με κεφαλές από γνήσια διαμάντια laser κοπής , η δερμοαπόξεση με διαμάντι ταιριάζει σίγουρα στις ανάγκες του δέρματος που χρειάζεται καθαρισμό, ενώ ταυτόχρονα προωθείται η αναπαραγωγή κολλαγόνου.